סדנת מרנג

הסיפורים אומרים שמארי אנטואנט אהבה כל כך לאכול מרנג, שהייתה מכינה אותו בעצמה. קצת קשה לדמיין את מארי אנטואנט עומדת מעל קערה במשך חמישים דקות עם מקצף ידני, אבל את האהבה שלה למוצר אפשר להבין.

בסדנת מרנג נתנסה בהכנת הקרם המתוק בכמה שיטות שונות, נלמד שיטות זילוף בסיסיות, ונבין את כל התהליכים המתרחשים בהכנת מרנג. מקסם, למדע.

תחום המרנג אפוף מיתוסים וחוסר הבנה, אך ידע והבנה של התהליכים מאפשר ליצור מרנג מושלם, בכל פעם מחדש. משם, האפשרויות הן אינסופיות.

מה נכין בסדנה?

  • נשיקות

  • שושני ורדים

  • פבלובות אישיות

מה נלמד בסדנה?

  • איך נוצר מרנג
  • שיטות לשיפור הקצפה
  • שומנים ומרנג (חלמון ומרנג)
  • סוגי מרנג שונים ושימושם
  • אפייה
  • אפייה בתנאי חום לא מתאימים
  • טעויות נפוצות בהכנת מרנג
  • ניפוץ מיתוסים
סדנת בצק עלים
סדנת פחזניות
תפריט