• בית
  • סדנאות אפייה
    • סדנת שמרים
    • סדנת בצק עלים
    • סדנת פחזניות
    • סדנת מרנג
    • סדנת סופגניות
  • מאמרים
    • טמפרור שוקולד וקריסטלזיציה
    • שוקולד
    • מרקמי בצק : אלסטיות ופלסטיות
    • מרקמי בצק: ארוך וקצר
    • סודה לשתייה ואבקת אפייה
    • מרנג
  • קצת עליי
bake_it_log228

סדנת מרנג

הסיפורים אומרים שמארי אנטואנט אהבה כל כך לאכול מרנג, שהייתה מכינה אותו בעצמה. קצת קשה לדמיין את מארי אנטואנט עומדת מעל קערה במשך חמישים דקות עם מקצף ידני, אבל את האהבה שלה למוצר אפשר להבין.

בסדנת מרנג נתנסה בהכנת הקרם המתוק בכמה שיטות שונות, נלמד שיטות זילוף בסיסיות, ונבין את כל התהליכים המתרחשים בהכנת מרנג. מקסם, למדע.

תחום המרנג אפוף מיתוסים וחוסר הבנה, אך ידע והבנה של התהליכים מאפשר ליצור מרנג מושלם, בכל פעם מחדש. משם, האפשרויות הן אינסופיות.

מה נכין בסדנה?

  • נשיקות

  • שושני ורדים

  • פבלובות אישיות

מה נלמד בסדנה?

  • איך נוצר מרנג
  • שיטות לשיפור הקצפה
  • שומנים ומרנג (חלמון ומרנג)
  • סוגי מרנג שונים ושימושם
  • אפייה
  • אפייה בתנאי חום לא מתאימים
  • טעויות נפוצות בהכנת מרנג
  • ניפוץ מיתוסים

מצילומי בייק איט

סדנת שמרים

סדנת שמרים

מילקי

מילקי

וניל-תות

וניל-תות

שוקו חמאת בוטנים

שוקו חמאת בוטנים

בייגלה קרמל מלוח

בייגלה קרמל מלוח

סדנת מרנג

סדנת מרנג

קבוצת הפייסבוק ועמוד בייק איט

Facebook
Facebook
ביתסדנאות אפייהמאמריםקצת עליי
2016 © כל הזכויות על האתר שמורות לבייק איט. אתר שיווקי מבית נירוקום.