הסיפורים אומרים שמארי אנטואנט אהבה כל כך לאכול מרנג, שהייתה מכינה אותו בעצמה. קצת קשה לדמיין את מארי אנטואנט עומדת מעל קערה במשך חמישים דקות עם מקצף ידני, אבל את האהבה שלה למוצר אפשר להבין.
בסדנת מרנג נתנסה בהכנת הקרם המתוק בכמה שיטות שונות, נלמד שיטות זילוף בסיסיות, ונבין את כל התהליכים המתרחשים בהכנת מרנג. מקסם, למדע.
תחום המרנג אפוף מיתוסים וחוסר הבנה, אך ידע והבנה של התהליכים מאפשר ליצור מרנג מושלם, בכל פעם מחדש. משם, האפשרויות הן אינסופיות.