סדנת שמרים היא אחת הסדנאות האהובות עליי. לא רק בגלל הריח המשכר של המאפים, הרכות והעדינות, אלא גם בגלל הבצק. עבודה עם בצק שמרים היא חוויה מדהימה שבה בתהליך העשייה ניתן להבין את התהליכים הנסתרים שמתרחשים בבצק.
לא פעם אני שומעת את המשפט “אני מפחד/ת מבצק שמרים”, ולא רק ממתחילים באפייה אלא גם מאופים ותיקים ומוכשרים. הסדנה הזו היא המקום שלי לגרום לכם להתאהב בבצק שמרים באותה מידה שאני מאוהבת בו.
הסדנה נועדה לגרום לכל משתתף להכיר את בצק השמרים כל כך מקרוב, שהוא הופך לחבר שכייף לחזור אליו כל כמה ימים. ההתמקדות בתהליכים מאחורי האפייה באה להעניק לכל משתתף הבנה שתאפשר לו חופש מוחלט בעבודה עם שמרים, מתכונים, ודמיון אישי.