• בית
  • סדנאות אפייה
    • סדנת שמרים
    • סדנת בצק עלים
    • סדנת פחזניות
    • סדנת מרנג
    • סדנת סופגניות
  • מאמרים
    • טמפרור שוקולד וקריסטלזיציה
    • שוקולד
    • מרקמי בצק : אלסטיות ופלסטיות
    • מרקמי בצק: ארוך וקצר
    • סודה לשתייה ואבקת אפייה
    • מרנג
  • קצת עליי
bake_it_log228

סדנת סופגניות בייק איט

בשבילי ובשביל רבים סופגניות הן זיכרון ילדות מתוק, מלא ריבת תות, עשיר ומושלג באבקת סוכר.
עם השנים משהו בחך משתנה, הטעמים הופכים מעט חזקים מידי, הטיגון הופך להיות כבד מידי, והסופגניות בסוף מתחסלות על ידי הילדים…
אבל השנים האחרונות הביאו איתן שינוי מרגש לסופגניה- קטנה, מלאת חן, מלאת קישוטים, טעמים ומרקמים שונים. חגיגה בפה.
לכבוד חנוכה החלטתי לחלוק איתכם את האהבה המחודשת שלי לסופגניות, את האהבה שלי לבצק שמרים, ידע, והרבה קלוריות טעימות…
בסדנת הסופגניות נלמד איך להכין סופגניות משלב ערבוב הקמח והמים, נטגן אותן, וניצור שילובים חדשים ומלהיבים של טעמים עם מילויים שונים, פיפטות עם מלוים טריים, וקישוטים טעימים.
ושילובי מרקמים וטעמים מקוריים. ועוד הפתעות.
אני מזמינה אתכם לבוא ולהתאהב מחדש בסופגניה, ולגרום לכל מי שסביבכם להתאהב יחד איתכם….

מה בסדנא?

נכין סופגניות איטלקיות במליות שונות ועם המון תוספות מגניבות

נכין צ'ורוס ספרדי ממכר

נלמד להכין קרם פטיסייר

נלמד על מאפי שמרים, על החומרים השונים בהם ותפקידם, דרך עבודה נכונה איתם, ועל הדרך נשבור כמה מיתוסים.

וכמובן ניקח הביתה קופסאת סופגניות וצ'ורוס שהכנו בעצמנו, ואת הידע איך להכין אותן בעתיד שוב ושוב

אורך הסדנה כארבע שעות

ניתן להזמין סדנה קבוצתית ל4-6 משתתפים בתיאום מראש

מה ניקח הביתה?

בין הטעמים שנוצרו עבור סדנת הסופגניות של בייק איט :

וניל-תות

וניל-תות

מילקי

מילקי

בייגלה קרמל מלוח

בייגלה קרמל מלוח

שוקו חמאת בוטנים

שוקו חמאת בוטנים

 הרשמה לסדנאות והזמנת סדנה

ניתן להזמין מקומות בסדנאות בתאריכים המפורטים
וניתן להזמין סדנה אישית לקבוצה בתיאום מראש.

עלות הסדנא לאדם - 330 ₪
20.12.16 יום שלישי, בשעה 19:00 - סדנה באלעד
22.12.16 יום חמישי, בשעה 17:00 - סדנה במודיעין
27.12.16 יום שלישי, בשעה 19:00 - סדנה ברמת גן
לפרטים והרשמה התקשרו לטלפון: 054-5891331
 קהילת אפייה וקונדיטוריה- Ask it Bake it
כקונדיטורית בוגרת אסטלה, קיבלתי לאורך הלימודים ידע רב לא רק בפרקטיקת הקונדיטוריה, אלא גם במידע העיוני, בתהליכים המתרחשים מאחורי הקלעים.
חיפוש הידע הזה לא נפסק גם לאחר הלימודים, ולאחר תקופה של מחקר והתעמקות, החלטתי לחלוק את הידע ולשתף בו אחרים.
כך נוצרה לה קבוצת “אפייה וקונדיטוריה – ask it, bake it”
מהר מאוד הקבוצה התפתחה למקום מלא באנשים עם ידע, שגם הם שמחים לחלוק בו, ולקבוצה בה יש מענה איכותי ותמידי לשאלות.
אם הבאת לאדם עוגה, שימחת אותו. אם לימדת אדם לאפות עוגה- שימחת גם את כל מי שסביבו 
שלח בקשת הצטרפות

מצילומי בייק איט

וניל-תות

וניל-תות

בייגלה קרמל מלוח

בייגלה קרמל מלוח

מילקי

מילקי

סדנת שמרים

סדנת שמרים

סדנת פחזניות

סדנת פחזניות

שוקו חמאת בוטנים

שוקו חמאת בוטנים

קבוצת הפייסבוק ועמוד בייק איט

Facebook
Facebook